1968 yılı ESKİŞEHİR doğumluyum ilk ve ortaöğrenimimi aynı yerde tamamladım.1987 yılında TSK inde Astsubay olarak göreve başladım.2004 yılında AÜ Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum.2005 Yılında TSK inden emekli oldum.İki yıl gayrimenkul sektöründe gayrimenkul danışmanı olarak çalıştım.Bu arada gayrimenkul ile ilgili kurs ve eğitimlerimi tamamladım.
2007 yılında ise Bursadaki gayrimenkul sektöründeki kurumsal kimliğe sahip firma olan REMAX PRUSA'da gayrimenkul danışmanı olarak göreve başladım.
Evli,Yunus Emre ve İremnur'un babasıyım.
Hedefim; bu güne kadar insanların hak edip de bir türlü alamadıkları Gayrimenkul Danışmanlık hizmetlerini standartların da üstünde sunarak, gayrimenkul konusundaki bu boşluğu doldurabilmek.
Amacım;hedefime ulaşabilmek adına çalışmak.Çalışmak.Çalışmak....
Bu hedef ve amaç doğrultusunda Dünya standartlarında bir hizmet sunarak mutlak müşteri memnuniyeti ni sağlamak.
Aldığım Eğitimler:
MEB Emlak Danışmanlığı Kursu
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonları Emlak Danışmanlığı Ustalık Eğitimi
RE/MAX Kariyeriniz eğitimi
Sloganlarım
-GAYRİMENKULDE GÜVENİLİR VE PROFESYONEL HİZMET
Uzmanlık Alanlarım
İhsaniye Mah.Barbaros Cad.İzmir Yolu Cad. -Konut-Ticari Mülk- Her Türlü Arazi.
2
2006-2008 döneminde ofisine 77 adet portföy kazandırmış. Kazandırılan portföyler sadece sisteme alınan portföylerdir. Satıldığını ya da Kiralandığını göstermez.
Portföylerimden Bazıları
Şu Anda Kayıtlı Portföyü Bulunmamaktadır.
Yorum Yaz (Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.)