08 Ocak 2009 Perşembe  
 
YALÇIN CİNGÖZBAY Gayrimenkul Danışmanı       
"İŞ HAYATINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ REKABET VAR; ÇÜNKÜ KELİMELER YERİNE YAPILANLAR ÖDÜLLENDİRİLİR. İŞ HAYATINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ CİDDİYET İSTER VE BUGÜNÜN İŞİYLE UĞRAŞIRKEN YARINI DÜŞÜNMEME FIRSAT VERMEZ. İŞ HAYATINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ DÜZELTMEYE DEĞİL YAPMAYA ÇALIŞIR; İŞ HAYATINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ İKİ YÜZLÜLÜĞE VE DUYGUSALLIĞA YER YOKTUR. İŞ HAYATINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ HATAYI, UYUŞUKLUĞU VERİMSİZLİĞİ CEZALANDIRIP; ELİNDEN GELEN HER ŞEYİ ORTAYA KOYANLARI FAZLASIYLA ÖDÜLLENDİRİR. SON OLARAK, İŞ HAYATINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ HERGÜN TAZE BİR MACERADIR." ROBERT HERVEY CABELL "

GSM : 0506 590 05 05



RE/MAX Final  (Balçova)
  
Tel : 232 2780108  Faks : 232 2785154
Mithatpaşa Cad. No: 105/2 A Blok Tuğsuz Sitesi (BALÇOVA AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ KARŞISINDA) Balçova / İzmir
Kişisel Bilgilerim
MÜKEMMELLİK KALİTENİN IŞIĞIYLA PARLAR

1967 Gaziantep doğumluyum.Evliyim.Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu mezunuyum.MARMARİS MARTI TATİL KÖYÜ, RENAULT ve NISSAN daha önce çalıştığım şirketlerdir.
Dünya'nın 1 numaralı gayrimenkul şirketi olan REMAX'teki vizyonum;deneyimimi ve birikimimi dünya trendlerine uygun halde kullanarak iş süreçlerimi,müşteri beklentilerini karşılamak amacıyla sürekli geliştirerek toplam kalite ve takımdaşlık ruhu içerisinde farklılık yaratarak öncü olmaktır.
Uzmanlık Alanlarım
  -KONAK,ÇANKAYA,PASAPORT,ALSANCAK
  -TİCARİ BİNALAR VE ARSALAR
 
 
2                                
2006-2008 döneminde ofisine 43 adet portföy kazandırmış.
Kazandırılan portföyler sadece sisteme alınan portföylerdir. Satıldığını ya da Kiralandığını göstermez.

Portföylerimden Bazıları
  Şu Anda Toplam 3 Portföyü Kayıtlı, Bunların 2 tanesi Satılık, 1 tanesi ise Kiralık' tır.
 
41332671650607
Kiralık 1030 m2 Ticari Bina
İzmir, Konak, Çankaya
7.500 TL

 
Yorum Yaz  (Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.)
%0

Yıldızlara tıklayarak değerlendirme yapabilirsiniz.
Yazılmış Yorumlar
YALÇIN CİNGÖZBAY için henüz yorum yazılmamış.
Geri Dön Yazıcıya Gönder Arama Yap Sayfayı Öner
Kiralık Daire - Satılık Daire - Kiralık Ofis - Satılık Ofis - Kiralık Mağaza/Dükkan - Satılık Mağaza/Dükkan - Satılık Villa - Kiralık Villa     Kredi
 Comuner  
USD : 1,5252 YTL  |  Euro : 2,0424 YTL  |  Sterlin : 2,2336 YTL  |  TCMB
Sayfanın oluşma süresi 1,109 sn dir.