""ÇÜNKÜ" SİZİN GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ!"
|
|
|
Tel : 216 482 42 42 (Pbx) Faks : 216 482 83 73
Yenişehir Mah. Osmanlı Bulvarı
Çağdaş Alışveriş Merkezi Ofis No:73
Pendik / İstanbul-Anadolu |
|
|
'ÇÜNKÜ' Geçen Her dakika Geleceği Kurtarmak için Bir Fırsattır...!
Gayrimenkul Danışmanınız ,24 Ağustos 1985 yılında Kadıköy’ de doğmuş olup Eğitimini Tuzla Anadolu Teknik Lisesinde tamamlamıştır.
Bölümün’ün dışına çıkıp 2006 - 2008 yılları arasında Nescafe İstanbul bayiliğinin Asya ve Avrupa yakası Pazarlama Direktörlüğünü yapmıştır. Büyük hedefleri olan İsmail Erdeş aynı zamanda’da Pendik Spor’da lisanlı futbol oynamaktadır.Yaşantısındaki sıkıntıları yüzünden futbolu bırakmak zorunda kalır. O dönemde benliğine iyice işlemiş olan hedeflerine ulaşmak için başka yollar aramaya başlar. Kendine olan özgüveni,hırsı ve başarısı işlerini daha da kolaylaştırır.Sürdürülebilir iletişimin yoğun olduğu Gayrimenkul Sektörü'ne geçiş yapmayı düşünür.
31 0cak 2008 yılında kendisini RE/MAX camiasında bulmuştur. Hedeflerini daha çok arzuyla,hırsla ve başarı aşkıyla kısa sürede yakalamak istemiştir.Başlangıçtan bir buçuk ay sonra 'Dumankaya Trend' projesinde gözlerini açıp bu vazgeçilmez yolda doru ve hızlı adımlarla yürümeye başlamıştır.Dumankaya Trend projesindeki başarılı performansıyla ve güvenilirliğiyle övgüler ve ofis içi ödüller almıştır.
Doğruluk Kişinin Ainesi’dir!
Başarı yolunda aldığım eğitimler...
-2009 Şubat; Proje Satış Eğitimi, Cengiz KAYMAN (RE/MAX -Ödüllü Gayrimenkul Danışmanı)
-2009 Şubat; Zaman Yönetimi - Stratejik Hedef Planlama, (RE/MAX)
-2009 Ocak; Girişimcilik, Barış Başer
-2008 Kasım; Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı, (RE/MAX)
-2008 Ekim; Her Pazar Koşulunda Nasıl Başarılı Olunur, Judy La Deur
-2008 Mayıs; Gayrimenkulde İleri Satış Stratejileri, Angelo Fradera
-2008 Nisan; Kariyeriniz Eğitimi (Temel Satış Eğitimi), Barış Kılıçarslan
|
|
|
kurtköy uydukent Dumankaya trend,Dumankaya konsep,Dumankaya minimal,Dumankaya adres,Dumankaya gizlibahçe,Dumankaya manzara konakları,Dumankaya akdeniz evleri,park town,mia park,mutlu cty,atlas recidence,atlantis
konut,arsa
|
|
|
| |
|
|
|
| |
|
| 3
|
|
09.2009 - 03.2010 döneminde ofisine 10 adet portföy kazandırmış. Kazandırılan portföyler sadece sisteme alınan portföylerdir. Satıldığını ya da Kiralandığını göstermez.
Portföylerimden Bazıları |
Şu Anda 1 tane Satılık Portföyü Vardır.
|
|
| |
|
|
Yorum Yaz (Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.) |
|
|
|
| İSMAİL ERDEŞ için henüz yorum yazılmamış. |
|
|
|