"HERKES BILDIĞI İŞI YAPSıN!
GAYRIMENKUL ALMAK SATMAK VEYA KIRALAMAK UZMANLıK ISTER, IŞIN UZMANı BIR GAYIRMENKUL DANıŞMANı ILE ÇALıŞıN. BÖYLECE NE ZAMAN KAYBEDIN NE DE PARA!"
İstanbul'da doğdum. 1993 yılında Özel Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinden mezun oldum, aynı yıl Setur Seyahat Acentası (Koç Grubu) ile çalışma hayatına başladım. 2000 yılına kadar seyahat acentalarının çeşitli kademelerinde çalıştım ve Operasyon Müdürlüğü görevinden ayrıldım.
2002 Yılında Kocaeli Üniversitesi Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu Yiyecek İçecek İşletmeciliği bölümüne kayıt oldum, 2002 -2007 yılları arasında İşletme , Satış Pazarlama alanların da eğitimler aldım , yönetici olarak çalıştım. 2007 Ağustos ayında Adam & Eve Hotels Belek-Antalya, Satış Müdürü iken, kendi işimi yapmak adına ayrılarak gayrimenkul sektöründe RE/MAX ile çalışmaya başladım.
Motorsiklet kullanıcısıyım ve broveli balıkadamım. Deniz ve su sporları benim için vazgeçilmez bir tutku.
Yakın çevrem ve Profesyonel partnerlerimin yorumu 'detaycı, disiplinli ve titiz çalışan biriyim'. Bu özellik ve birikimlerimle, Gayrimenkullerinizi almak, satmak ve kiralamak konusunda danışmanınız olarak yanınızdayım.
Benimle ilgili daha detaylı bilgi için www.boraicoglu.com 'u ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımla
Bora İÇOĞLU
‘’Herkes bildiği işi yapsın… ® ‘’
Gayrimenkul Almak-Satmak veya Kiralamak uzmanlık ister.
İşin uzmanı bir gayrimenkul danışmanı ile çalışın.
Böylece ne zaman kaybedin, ne de para!
*RE/MAX Uluslararası %100 Yıldızlar Kulübü Üyesi (2010)
*(Satış Performansından dolayı verilmiş olan uluslararası başarı ödülüdür.)
2010 Yılı Toplamı RE/MAX Kalite Ofisi, en fazla işlem ve ciroda 1. üye
2010 Nisan-Mayıs-Haziran 3 aylık dönemde , İstanbul RE/MAX Üyelerde en yüksek ciroda 12. Üye
2010 Haziran İstanbul RE/MAX Üyelerde en yüksek ciroda 12. Üye
2010 Nisan İstanbul RE/MAX Üyelerde en yüksek ciroda 14. Üye
2009 Yılı Toplamı RE/MAX Kalite Ofisi, en fazla işlem ve ciroda 1. üye
Ataşehir,Şerifali Konut Projeleri, Lüks Konutlar, Ticari Gayrimenkuller
08.2008 - 05.2012 döneminde ofisine 190 adet portföy kazandırmış. Kazandırılan portföyler sadece sisteme alınan portföylerdir. Satıldığını ya da Kiralandığını göstermez.