"PROFESYONELLER FARK YARATIR!"
|
|
|
GSM : 532 705 42 56
(Beşiktaş - Dikilitaş)
Tel : 212 327 02 23 Faks : 212 -327 28 12
Emirhan ve Fulya Deresi Sok. Beyazsaray Apt. No: 2 D: 4 Ihlamur Beşiktaş / İstanbul-Avrupa |
|
|
Marmara İletişim Fakültesi Reklam ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra 10 yıl sürecek olan pazarlama/reklam kariyerime başladım.
7 yıl Reklam Metin Yazarı olarak uluslar arası reklam ajansları bünyesinde Procter&Gamble, Uni Lever, Mercedes, Ford, Nestle, Sanofi Aventis, Borusan Holding, Anadolu Grubu gibi büyük markalara hizmet verdim.
Re/Max ile tanışmadan önceki 3 yılımı özel bir sağlık grubunda “Reklam ve Pazarlama Koordinatörü” olarak geçirdim.
2008 yılında Re/Max bünyesine katılmaya karar verdim. Reklam ve pazarlama konusundaki eğitimimi ve 10 yıllık sektör deneyimimi, müşterilerimin gayrimenkullerini mümkün olan en kısa sürede, en uygun fiyattan pazarlamak için kullanıyorum.
|
|
| |
|
|
|
Portföylerimden Bazıları |
Şu Anda Toplam 16 Portföyü Kayıtlı, Bunların 13 tanesi Satılık, 3 tanesi ise Kiralık' tır.
|
|
| |
|
|
Yorum Yaz (Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.) |
|
|
|
| Serkan Sarı için henüz yorum yazılmamış. |
|
|
|