-*1968 yılında İstanbul’da doğdu.
*İlk ve Orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’ne girdi.
*1988 yılında stajyer olarak çalışmaya başladığı Bravo Turizm A.Ş.’ye 1989 yılında ortak olarak profesyonel çalışma hayatına başladı.
1993-1997 yılları arasında Merloni El.Beyaz Eşya A.Ş. Satış Muhasebesi ve Müşteri Hizmetleri Direktörlüğü bünyesinde görev yaptı. 1997-2001 yıllarında May Şirketler Grubunun çeşitli şirketlerinde Mali ve İdari İşler Sorumlusu, 2001 yılında Arkas Holding bünyesinde Muhasebe Müdürü, 2001-2005 yılları arasında Levent Kağıt San.ve Tic.A.Ş.’de Mali ve İdari İşler Müdürü, 2005-2007 yıllarında Renkler Makina San.Tic.Ltd.Şti.’de Mali İşler ve Lojistik Müdürü, 2007-2009 yıllarında Gotsa Otomotiv San.Tic.Ltd.Şti.’de Koordinatörlük görevlerinde bulundu.
*21 yıllık profesyonel çalışmanın ardından, kendi gayrimenkul sorunlarının çözümü için araştırmalar yaparken RE/MAX sistemi ile tanıştı. RE/MAX Özgün Karşıyaka’nın Sahibi ve Broker’ı Reşat BUDAK’ın çözüm odaklı, pozitif yaklaşımı ile Re/max sistemine katıldı.
*Gayrimenkul ile ilgili tüm çözümleri üretirken; Re/max takımının bir parçası olma bilinci, hız, verimlilik ve mevzuat bilgisi ile dürüstlük tabanında, müşteri memnuniyetini ömür boyu işbirliğine vardırmayı amaçlıyor.
SLOGANLARIM
-R.FİKRET ŞEKER REMAX/ÖZGÜN'DE. -PROFESYONEL GAYRİMENKUL ÇÖZÜMLERİ İÇİN R.FİKRET ŞEKER
16-20 AĞUSTOS 2010
R.Fikret ŞEKER REMAX KARİYERİNİZ EĞİTİMİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADI.
2
07.2010 - 05.2012 döneminde ofisine 44 adet portföy kazandırmış. Kazandırılan portföyler sadece sisteme alınan portföylerdir. Satıldığını ya da Kiralandığını göstermez.
PORTFÖYLERİMDEN BAZILARI
Şu Anda Toplam 6 Portföyü Kayıtlı, Bunların 4 tanesi satılık, 2 tanesi kiralık' tır.