Portföy numarası |
: |
42332851669428 |
| |
3 + 1,
260 m2 Brüt Alanlı Müstakil Ev
|
| |
|
|
Oda Sayısı |
: |
3 |
Banyo |
: |
3 |
Salon Sayısı |
: |
1 |
Bulundugu Kat |
: |
Dublex |
Bina Kat Sayısı |
: |
2 Katlı |
Brüt Metrekare |
: |
260 m2 |
Net Metrekare |
: |
170 m2 |
Bina Taban Alanı |
: |
85 m2 |
İnşaat Yılı |
: |
2008 |
Yapı Durumu |
: |
Boş |
| |
|
|
Yapı Özellikleri |
: |
|
Bahçe | Balkon | Betonarme | Çelik Kapı | Doğa İçinde | Doğa Manzaralı | Garaj/Otopark | Güvenlik | Hidrofor | Klima | Otoyola Yakın | Su Deposu | Şömine | Yüzme Havuzu |
|
|
|
|
Marmaris - Muğla, Marmaris, Çamlıköy |
| |
KONUMU:
Muğla iline bağlı Çamlı Köyü'nde inşaa edilen proje Marmaris'e 10km, Gökova'nın merkezi Akyaka'ya 8km ve Dalaman Uluslararası Havalimanına 70 km uzaklıkltadır.
Bir liman köyü olan Çamlı'dan Kleopatra Plajı'nın bulunduğu Sedir Adasın'a seferler düzenleniyor (8 dak.).
Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Göcek ve Likya Kaya Mezarları gibi tarihi ve turistik yerler araba ile 2 saat mesafededirler.
ÖZELLİKLERİ:
Villalar 49,900m2 alan üzerine inşaa edilmiş 34 bağımsız villadan oluşuyor. Villa başına düşen arazi 1,467m2’dir.
· Anıtlar Kurulu onayı ile projelendirilmiş villalar özgün mimarisiyle UNESCO ödülü kazanmış "Geleneksel Muğla Evi" sentezinde tasarlandı.
Her villa 85m2 tabana oturan 2 kat; 170m2 iç alan, veranda ve balkonlar; 60m2 ve bodrum; 30m2 ile toplam 260m2'dir.
Her villanın müstakil havuzu ve müstakil bahçesi bulunuyor.
Her villanın arsa + ev tapusu olacaktır.
Villalar 31 Mayıs 2008 tarihinde teslim ediyoruz.
Fiyatlar villaların parsel büyüklüklerine ve konumuna göre değişiklik gösteriyor ve 400,000Euro’dan başlıyor.
İÇ MEKANLAR
Mutfaklarda İtalyan Veneta Cucine kullanıldı ve country tarzında design edildi. Ankastre beyaz eşyalarda (ocak, fırın, bulaşık makinası) TEKA marka kullanıldı ve konsepte uygun olarak rustik tarz tercih edildi.
Soğutma sistemi olarak Ferroli klimalar kullanıldı ve ısıtma sistemi olarak Ferroli kombi sistemi ve Invicta hazneli döküm şömine kullanılmıştır.
Banyolarda HansGro |
| |
|