EN İYİSİ BİZE DANIŞMAK..EN İYİ HİZMET, EN DOĞRU SONUÇ!

2019 yılında REMAX sistemine katıldım ve o günden bu yana sektördeki bilgi ve deneyimimi her geçen gün geliştirmeye devam ediyorum. Gayrimenkul danışmanlığı benim için sadece bir iş değil, aynı zamanda müşterilerimle uzun soluklu ve güvene dayalı ilişkiler kurduğum bir yolculuktur.

Gayrimenkul sektöründeki önceliğim, müşterilerimin ihtiyaçlarını doğru anlamak, onlara en uygun çözümleri sunmak ve süreç sonunda mutlu bir sonuç elde etmelerini sağlamaktır. Alanya ve çevresinde kazandığım deneyimler sayesinde konut satışı, kiralama, ticari gayrimenkuller ve yatırım amaçlı mülkler gibi pek çok alanda uzmanlaştım.

Uzmanlık Alanlarım:
Konut Satışı ve Kiralama
Ticari Gayrimenkuller
Yatırım Amaçlı Mülkler
Arsa Satışları
Daha fazlası...

Uzmanlık Alanları

Arsa Konut Lüks Konut Mağaza/Dükkan Plaza/Ofis Residence

Bildiği Diller

Türkçe, İngilizce

RE/MAX Eğitim & Sertifikaları

2020

RE/MAX'in katılımı zorunlu gayrimenkul sektörüne dair tüm bilgilerin öğretildiği temel başlangıç eğitimidir.
Sevim Yılmaz portföyünde 4 Gayrimenkul mevcut.
Toplam 4 adet gayrimenkul listelenmiştir.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Dilara Özkütük

Sevim hanımın ilanını görüp aradığımda samimi bir şekilde konuşup yardımcı oldu. Antalya'dan Alanya'ya ev kiralamak için geldim. Konuştuğumuz saatte buluştuk. Bütün evrakları ve işlemleri hızlıca hallettiler. Oldukça misafirperver yaklaştılar. Kiralama sürecinde ve sonrasında destek olmaya devam etti. Kendisine ve çalıştığı kuruma çok teşekkür ederim. Güven konusunda hiç şüpheniz olmasın tüm süreç söylendiği gibi ilerliyor üstelik güler yüzlü birisi🥰 herkese tavsiye ediyorum.

İsa İnova

Değerli Remax ailesi Sadece gayrimenkul uzmanı değil adeta sorunları kendi sorunu gibi çözen alıcıyı ve satıcıyı her ikisinin de tüm haklarını koruyan adil adaletli olmak üzerine kurulu bir sistem de diyebilirim Gayrimenkullerim emin ellerde diye düşünüp alın satım ve kiralama işlerinde çok güvendeyim Bir yatırımcı olarak sevgili Sevim Yılmaz'ı canı gönülden şükranlarımı sunarım Başarılarının devamını dilerim

Erdal Yalçın

03.11.2021 tarihinde ev satışımı gerçekleştiren Remax Metro çalışanı Sevim Yılmaz ve arkadaşlarına ilgi ve alakaları sorunsuz satış için saygı ve sevgilerimi sunar teşekkür ederim.

Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.
Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.