Gayrimenkul ihtiyaçlarınızı profesyonel bir bakış acısıyla karşılamak için burada olacağım. 1981 Doğumluyum.Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Mezunuyum. Profesyonel iş hayatıma Honda otomotiv sektöründe başladım ve 10 yıl boyunca kurumsal bir ortamda müşteri memnuniyeti, çözüm odaklılık ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalıştım. Bu süreçte, hizmet plaketine layık görülen ilk danışmanlardan biri oldum. İki çocuğum olduktan sonra, daha özgür ve dinamik bir çalışma hayatı istediğim için Remax çatısı altında gayrimenkul sektörüne adım attım. Kadıköy Bağdat Caddesi'nde uzmanlaşarak müşterilerime doğru fiyatlandırma, güvenilir işlemler ve hızlı sonuçlar sunuyorum. Sizin için en iyi gayrimenkul çözümlerini üretmek ve hayallerinizdeki eve ulaşmanızı sağlamak için buradayım. RE/MAX’in geniş ağı ve Türkiye genelindeki güçlü altyapısı sayesinde, gayrimenkul süreçlerinizi zahmetsiz ve kazançlı bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyorum. Alıcılara en doğru mülkleri sunarak hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olurken, satıcılar için mülklerinin değerini en üst seviyeye çıkaracak pazarlama stratejileri geliştiriyorum. Etkili müzakere becerilerim, uzman ekibimiz ve geniş iletişim ağımız sayesinde alım, satım, yatırım ve tapu işlemlerinizi sorunsuz ve güvenilir bir şekilde yönetiyorum."

Uzmanlık Bölgesi

Caddebostan Mah. / Kadıköy Fenerbahçe Mah. / Kadıköy Feneryolu Mah. / Kadıköy Göztepe Mah. / Kadıköy

Uzmanlık Alanları

Konut Lüks Konut Mağaza/Dükkan Residence

Bildiği Diller

İngilizce

RE/MAX Eğitim & Sertifikaları

2023

RE/MAX'in katılımı zorunlu gayrimenkul sektörüne dair tüm bilgilerin öğretildiği temel başlangıç eğitimidir.

2024

Gayrimenkul danışmanlarının potansiyelini maksimize etmek için dünyanın en büyük gayrimenkul koçu Tom Ferry tarafından verilen eğitimdir.
Ahu Erdoğan portföyünde 3 Gayrimenkul mevcut.
Toplam 3 adet gayrimenkul listelenmiştir.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Hanım Kakaliçoğlu

Ahu Hanım’dan önce bir emlakcıyla çalıştım.İstediğimiz gibi bir kiralama yapılamadı.Sonra Ahu hanım ile anlaştık.Dairemizin kiralama süreci baştan sona kadar son derece profesyonel, hızlı ve sorunsuz ilerledi. Kısa sürede tam da istediğimiz gibi güvenilir bir kiracıyla anlaşmamızı sağladı. Gönül rahatlığıyla kendisine tekrar çalışmak isteriz. Çok teşekkür ederiz.

Mert Sertdemir

Ahu Hanım tüm süreçte çok hızlı ve çözüm odaklı çalışarak her işimizi hızlandırdı hem de problemsiz bir şekilde kiralama yapmamızı sağladı.Çok teşekkür ederiz.

İsmail Erdem

Başarılı ve ilgili bir danışman sonsuz teşekkürler.

Yeliz Akın

Ahu Hanım’dan gerçekten çok memnun kaldım. Eşyalı dairemi çok kısa sürede, sorunsuz bir şekilde kiraya verdi. Sürecin her aşamasında ilgisi ve profesyonelliğiyle yanımdaydı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, kesinlikle tavsiye ederim.

Hüseyin Ayata

Ahu Hanım’dan Ayvalık’tan yakınım için bir yazlık satın aldık. Sürecin başından sonuna kadar profesyonel, şeffaf ve etik bir yaklaşım sergiledi. Tüm detaylarla titizlikle ilgilenerek, güven içinde bir işlem gerçekleştirmemizi sağladı. Kendisine ilgi ve desteği için teşekkür ederiz.

Kerim Gaygılı

Dairemi Ahu Hanım’dan satın aldım. Kendisi profesyonel, etik ve güvenilir bir hizmet sundu.Teşekkür ederim.

Özcan Ayata

Almanya`dan kısa süreliğine Türkiye'ye gelebiliyorum. Yatırımlık ve oturumluk daire almak istiyordum. Çok beğenerek aldığım dairemi 1 gün gibi kısa sürede buldu. Çok teşekkür ediyorum.

Atiye Tuğtekin

Kendisi iş süreçlerini takip eden, ilgili bir kişidir.

Oktay Akyol

Ahu Hanım'ın işine ilgisi alakası ve güleryüzlü oluşu, ayrıca verdiği sözleri tutmasından dolayı çok mutluyum. Kendisiyle çalışmak çok güzel deneyimdi. Diğer gayrimenkullerim için de kendisiyle çalışmak isterim. Her şey için çok teşekkür ederim.

Oktay Akyol

Ahu Hanım'ın ilgi ve alakasına çok teşekkür ederiz.

Yeşer Yelmez

Danışmanım Ahu Erdoğan’ın ilgi ve desteğinden memnun kaldım

Cihat Şirin

Çok memnun kaldığımı ve ileriki zamanlarda gerektiğinde yine kendisiyle çalışmak istediğimi belirtmek isterim.

Gülşen Kutlar

Kiralama hizmetinden dolayı ilgisi,organizasyonu için çok teşekkür ederiz.Memnun ayrıldık.

Cahide Kersü

Ahu Hanım'a çok teşekkür ederim.Daireyi komşum'a buldum çok sevindi.

Elif Efecik

Ahu Hanım`a evime tam da istediğim gibi bir kiracı bulma sürecinde göstermiş olduğu profesyonellik ve titiz çalışmalarınız için teşekkür etmek isterim. Kısa sürede bana uygun bir kiracı bulmanız ve tüm süreci sorunsuz bir şekilde organize etmeniz beni son derecede memnun etti. Sözleşme sürecinin her aşamasında göstermiş olduğunuz dikkat, şeffaflık ve işbirliği için teşekkür ediyorum.

Çiğdem Menekşe İnce

Çok tatlı, çok güleryüzlü güven veren kişiliği ile çok memnun kaldık.Her kolaylığı sağladı kendisi teşekkürler.

Türkan Özendi

Alakalı danışman bütün sorularımıza çok güzel bir yanıt veriyor. Onunla çalışmaktan çok memnunuz.

Sebahat Schultze

Bizimle çok güzel ilgilendi. Çalışmalarından dolayı çok memnunuz.

Birol Çimen

Evimi almama yardımcı olduğu ve güler yüzlü çok ilgili danışman Ahu Hanım ile çalışmaktan çok memnun kaldım. Kendisine sonsuz teşekkür ederim.

Hüseyin Şimşek

Çok memnun kaldık.Teşekkürler.

Ayşe Terzioğlu

İlginiz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.

Uğurcan Oktay

Ahu hanım’a emekleri için teşekkür ederiz.

Esra Ceylamoğlu

Çok memnun kaldık .

Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.
Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.