Danışmanınız Sinan Yıldız , Gayrimenkulde Yanılmazsınız...Efendim merhabalar,
Ben Sinan Yıldız.
Güzel Türkiye'min cennet köşesi Antalya ilinin Manavgat ilçesinde, 1977 senesinin mart ayında bir bahar muştusu ve ailemin ilk evladı olarak hayata gözlerimi açmışım.
İlk , orta ve lise tahsilimi Manavgat'ta , üniversite tahsilimi Çukurova üniversitesi, Osmaniye meslek yüksek okulu , elektrik teknikerliği proğramında tamamladım.
Askerlik vazifemi Deniz Kuvvetleri Gölcük donanma komutanlığında, TCG Yarbay Kudret Güngör gemisinde deniz çavuş olarak yerine getirdim.
2 farklı turistik tesiste toplamda 14 yıl turizm çalışmasından sonra , 3 yıl MATAB , 9 yıl Antalya Büyükşehir Belesiyesi ASAT genel müdürlüğü Manavgat içme suyu biriminde elektrik teknikeri olarak çalıştım ve Mart 2023 tarihinde EYT kapsamında emekli oldum.
Daha fazlası...

Uzmanlık Bölgesi

Aşağı Hisar Mah. / Manavgat

Uzmanlık Alanları

Arsa Konut Mağaza/Dükkan

Bildiği Diller

Türkçe, İngilizce, Almanca

RE/MAX Eğitim & Sertifikaları

2023

RE/MAX'in katılımı zorunlu gayrimenkul sektörüne dair tüm bilgilerin öğretildiği temel başlangıç eğitimidir. Bu programı tamamlayan RE/MAX'liler ister ticari ister konut olsun Arsa ve Kadastro'nun her alanında bilgi sahibi olurlar.

2024

Bu eğitim, RE/MAX ofisindeki gayrimenkul danışmanlarının daha başarılı, daha kalıcı ve daha istikrarlı olması için programlanmıştır.
Sinan Yıldız portföyünde 17 Gayrimenkul mevcut.
Toplam 17 adet gayrimenkul listelenmiştir.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Şaban Çakır

Hizmetinden memnun kaldım. bu işlerle ilgili arkadaşlarıma sinan yıldız her zaman öneririm.

Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.
Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.