KOLAYCA ,HIZLICA VE GÜVENLE
Merhabalar;
1973 Batman doğumluyum
Anadolu Üniversitesi sosyoloji mezunuyum,
22 yıl Eğitim sektöründe öğretmenlik ve yöneticilik yaptıktan sonra,2024 Mart ayında emekli oldum.
Gayrimenkul Danışmanlığı kariyerime 2024 Ocak ayında karar verip ilk adımı attım.
Bu sektördeki hedefim sahip olduğum tüm tecrübelerimi, Remax'sı tercih eden danışanlarımızın mülklerini Güvenle, Samimiyetle, kolayca ve hızlıca alım-satım yapıp kaliteli bir hizmet sunmaktır. Sizlerle birebir çalışıp ,mutluluğunuza ortak olmak benim için paha biçilmezdir.
Başta uzmanlık bölgem olan Beşevler , İhsaniye , Ataevler ve Bursa'nın tüm ilçelerinde taşınmazlarınızı , satmak , kiraya vermek veya bir mülk edinmek/kiralamak istiyorsanız, uluslararası marka olan RE/MAX ADVANTAGE güvencesi ile ARZU ÖNCÜL DEMİREL'i arayın.
ALDIĞIM EĞİTİMLER
Öğrenci Danışmanlığı Eğitim Sertifikası Programı
Daha fazlası...
Uzmanlık Alanları
Arsa
Konut
Lüks Konut
Mağaza/Dükkan
Plaza/Ofis
Bildiği Diller
Türkçe, İngilizce
RE/MAX Eğitim & Sertifikaları
2024

Arzu Öncül Demirel portföyünde 4 Gayrimenkul mevcut.
Toplam 4 adet gayrimenkul listelenmiştir.
Arzu Hanım'a çok teşekkür ederiz, evimizin satış sürecinde çok şeffaf ve profesyonelce bir yaklaşımla satış danışmanlığı yaptı. İstediğimiz rakama evimizi sattı, kendisine teşekkür ederiz.
Evimizin kiralama sürecinde samimiyeti ve verdiği güven sayesinde Arzu Öncül Hanım'a çok teşekkür ediyorum benim ve kiracının tüm sorularına netlik ve profesyonelce cevap verdiği için kendisini ve RE/MAX'ı taktir ediyorum.