Merhabalar!
1971 Yılında Kahramanmaraş da doğdum. Gülden Hanımın eşi, Mert ve Efe'nin babasıyım.
KARİYERİM
NAZAR TEKSTİL AŞ. - Kahramanmaraş / Personel Müdürü - Finans Müdürü
DEKA YAPIMCILIK VE PAZARLAMA AŞ. - Kahramanmaraş / Satış ve Pazarlama Müdürü
AYTEL ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. - Adana / Satış Müdürü
TELPA TELEKOMİNİKASYOM AŞ. - Samsung Mobile ve Türkcell Türkiye Distribütörü - İstanbul / Akdeniz Bölge Satış Yönetici
SETCELL - Samsung Mobile Türkiye Distribütörü - Ankara / Akdeniz Bölge Satış Müdürü
TEKOFAKS - Sony Ericsson ve Türkcell Türkiye Distribütörü - İstanbul / Akdeniz Bölge Satış Müdürü
BAŞARI TİCARET AŞ. - Samsung Mobile ve Türkcell Türkiye Distribütörü - İstanbul / Akdeniz Bölge Satış Müdürü
C5 ELEKTRONİK - Samsung Mobile ve Türkcell Türkiye Distribütörü - İstanbul / Akdeniz Bölge Satış Yönetici
TEKSAN KAĞIT VE AMBALAJ AŞ. - Kahramanmaraş / Türkiye Satış Müdürü
Uzmanlık Alanları
Bildiği Diller
RE/MAX Eğitim & Sertifikaları
2024

Yeni bir ev almak iyi bir analiz yapmakla oluyor Ergün Bey bizim için bu işi layıkıyla yaptı. Kendisine Mersin’de ki partnerliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Ergün bey ile bir arkadaşımız aracılığı ile tanıştık hızlı ve güvenilir çalışması ve doğru fiyat doğru müşteri tespiti ile bize sunduğu katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Remax ailesi ile ilk defa bir iş ortaklığım oldu Ergün bey sayesinde de devamlı olacak . teşekkür ederim
Ergün Bey'in profesyonelliği sayesinde ev satış işlemimizi sorunsuz şekilde sonlandırdık.Emeği ve titizliği için tekrar teşekkür ediyorum kendisine.Emlak işlerinizde rahatlıkla güvenebileceğiniz bir danışman.
Mimarım. Rusya da bir inşaat şirketinde Mimar olarak görev yapmaktayım. Ergün Bey aracılığıyla yatırım amaçlı 1+1 daire satın aldım. Verdiği hizmetten çok memnun kalmıştım. Aynı daireyi kiralaması için kendisine yetki verdim. 4 Günde daireme kiracı buldu ve kiralamayı yaptık. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Merhabalar, ben mimarım ve Mersin’de ev aradığım gün Ergün Bey ile bir ev gezdik, evin ve Ergün Bey in enerjisi bize çok rahat hissettirdi ve bizim için elinden gelen kolaylıkları yapmaya çalıştı, çıkan problemlerde mesai saati dışında olsa dahi ilgilendi ve ilgileniyor, kendisine teşekkür ediyorum
Rus vatandaşıyız ve karı koca emekliyiz. Eşim ve ben Mersin Viranşehir Pomoei Suite deki evimizi satmak istiyorduk. İlan sitesine ilan vermiştik. Ergün beni aradı. Telefonda tanıştık. Kendisini evimize davet ettim ve biraz sohbetten sonra bize Remax ı ve evimizi nasıl daha çabuk satabileceğimiz konusunda neler yapacağını anlattı. Kendisine güvenerek yetki sözleşmesini verdik. Kısa zamanda bize anlattıkları gerçekleşti ve Ergün aracılığıyla evimizi sattık. Bütün yasal işlerimizi o halletti. Bize sadece tapuda imza atmak kaldı. Yaptıkları için ona çok teşekkür ederiz. Burada yaşayan Rus Vatandaşı arkadaşlarımız evlerini satmak isterse kesinlikle Ergün le tanıştıracağız.
Merhabalar , Emlak ve inşaat piyasasını iyi bilen birisi olarak Ergün beyin iş takibi , iletişimi , karşılaşılan sorunları hızlı çözmesi ve nazikliği ile gerçekten bütün çevreme tavsiye edeceğim.
Ben Eczacıyım. Ergün Beyin portföyünde olan marpessa vip 2 sitesindeki daireyi satın aldım. Daireyi gezdirirken anlatımı ve sunumu çok başarılıydı. Tüm detaylar hakkında tam ve eksiksiz bilgi verdi bize. Pazarlık aşamasında çok yapıcı yaklaşımı satış ve tapu devri esnasında profesyonelliği takdire şayian idi. Emekleri için ve verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.
Ben emekli Üst Düzey Bürokratım. Ergün Bey ile bir yakınımız aracılığıyla tanıştık. Kendisine Marpessa Vip 2 deki villamız için yetki verdik. Villamızı beklediğimiz süreden daha kısa zamanda satmamız için müşteri buldu. Süreç boyunca tüm gelişmelerden haberdar etti. Tapu işlemlerinde benimle gelerek işlemleri birlikte yaptık. Artık iyi bir dost olduk ve iyi bir abi kardeş olduk. Kendisine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim.
Merhabalar. Ben Mersinde Avukatım. Ergün Bey aracılığıyla emin evimden ev satınaldım. Sürecin her aşamasında benimle birlikte hareket ederek takip etti ve ilgilendi. Olaylara sakin ve çözüm odaklı yaklaşımıyla satınalmayı kolaylaştırarak gerçekleştirdi. Başarılarının devamını ve muvaffakiyetini dilerim.
Ben Serdar ONARICIOĞLU. Emekli üst düzey yöneticiyim. Ergün Bey ile bir ortak dostumuz aracılığıyla tanıştık. Ergün Bey ortak dostumuzun da evini satmış.. Kendisiyle Mersin Şoray 1 Sitesindeki evimizi satması konusunda anlaştık. Evimize 1 hafta gibi kısa bir sürede alıcı buldu. Ergün Beye yine aynı sitede bulunan ve satmak istediğimiz 2. dairemizi de verdik. Bu dairemize de 1 ay gibi sürede alıcı buldu ve sattık. Dairelerimizin satış sürecinde bütün yasal işlemleri kendisi takip etti. Biz sadece tapu müdürlüğüne imza atmaya gittik. Kendisine Profesyonel, ciddi çalışması, iş takibi, ve müşterilerine nezaketinden dolayı çok teşekkür eder başarılı iş hayatının devamını dileriz. Kendisini Başarılı bir Gayrimenkul Danışmanı olarak tüm çevremize tavsiye edeceğiz.
Erzurum’da inşaat firmasi sahibiyim . Emlak sektörünün ayrintilarini iyi bilirim . Ergün bey araciliği ile Mersin’den bir daire aldim ve kaliteli bir hizmet verdi bizlere. Heyecanı ve çözüm odakli fikirleri ile aldiğimız hizmetten çok memnunuz .
Ergün'e mükemmel çalışması için teşekkür etmek istiyorum. Dairemizi satmamıza yardımcı oldu. Her şey hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Bir aydan kısa bir sürede alıcı buldu. Onu vicdanlı bir emlakçı olarak arkadaşlarıma tavsiye edeceğim. Teşekkür ederim!
Ben Kayseride ögretmenim. Mersin Tamus apartmanıındaki kardeşimle hissedar olduğumuz dairenin satışı için birlikte çalıştık.Dairemizin satışı esnasında süreçten sürekli haberdar edildik. Profosyonel çalıma prensipli titiz çalışmalarıyla verdiği hizmetten çok memnun kaldık. Sürecin başından tapudaki son ana kadar yanımızda olup organizasyonla sorunsuz sonuçlandırdık.Başarılarının devamını dilerim.
Merhaba , Ergün Bey ile ŞORAY 1 tatil sitesinde ev ararken tanıştık. İlk izlenimim gülümseyerek anımıza gelip , dost canlısı sıcaklığı idi ..bir çok emlakçı bana ev gösterdi ama o yakınlığı ve güveni alamadım. İşinin de uzman , dinliyor , ne istediğinize beraber karar veriyor.Dikkatimi çeken en önemli yanı zamanı iyi kullanıyor. Tapu , belediye , banka vs.hep yanınızda 1 günde işiniz bitti. Ev sahibi , alıcı dengesi mesafesini çok iyi ayarlıyor.Yorgunluk kahvemizi beraber içtik. Dostluğumuz devam ediyor. Kendisine teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle ...
Mersin’de Öğretmen olarak görev yapmaktaydım, tayin sebebiyle şehrimi değiştirip İzmir’e yerleşmek zorunda kaldım. Evimin satışı içinde Remax’ı ve de Ergün Taş’ı tercih ettim. Dairem belirlediğimiz satış tarihi içerisinde değerinde satışı gerçekleşti. Satış süreci içerisinde sürekli bilgilendirildim. Alıcının da kredi başvuru süreci de yakından takip edildi. İki tarafta tüm süreçten bilgi sahibi oldu. Tapu, devir randevu ve diğer işlemler Ergün Taş tarafından takip edildi be süreç bilgilendirilerek kolaylaştırıldı. Sonuç olarak alıcı ve satıcı tarafında da herhangi bir olumsuz düşünce soru işareti kafada yoktu. En önemli de mülk gerçek değerinde satışı gerçekleşti. Teşekkür ederim.
Esnafım ve şoray 1 sitesinden yazlık aldık.. İlgi ve alakasından dolayı ergün beye çok teşekkür ederim ilgili bir danışman başarılarının devamını dilerim emekleriniz için sağolun 🙏🏻