FAYDA SAĞLA, FARK YARAT...
1978 İstanbul doğumluyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2000 yılı itibariyle başladığım emlak sektöründe bugüne kadar yüzlerce mutlu ve kazançlı müşteri yaratmanın haklı gururunu yaşıyorum. Sektörde 24 yılın vermiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübeyi almış olduğum birçok sektörel eğitimle harmanlayarak tüm alıcı, satıcı ve kiracı adaylarıma maximum fayda, maximum kazanç sağlamak adına REMAX KUZEYdeyim.
Uzmanlık Alanları
Arsa
AVM
Fabrika & Üretim Tesisi
Lojistik
Mağaza/Dükkan
Plaza/Ofis
Bildiği Diller
Türkçe, İngilizce
RE/MAX Eğitim & Sertifikaları
2024
Caner Can portföyünde 14 Gayrimenkul mevcut.
Toplam 14 adet gayrimenkul listelenmiştir.
Tecrübesini ve profesyonelliğini işine layıkıyla yansıtıyor. Ailemizin emlak danışmanı.
Gayrimenkul arayış sürecimizde nokta atışı çözümleri ve sunumlarıyla çok farklı bir emlakçı deneyimi yaşadık.Teşekkürler Caner Bey.
Caner bey çok güler yüzlü bir danışman kendisinden çok memnun kaldık.
Teşekkür ederiz.
Gayrimenkul alım sürecimizin tüm aşamalarında vermiş olduğu hizmet,çözüm odaklı yaklaşımı ve profesyonelliği için Caner Beye çok teşekkür ederim.
Emlakçı tanımını kafamızda kökten değiştirdiniz, profesyonelliğiniz, işlem hızınız en önemlisi satış sürecimizin her anında kendimizi güvende hissettik. Herşey için teşekkürler.
Caner Bey'e verdiği hizmet ve profesyonelliği için teşekkür ederim