Güven ve Daimi Destek
Mutlak Müşteri Memnuniyeti-1979 yılında istanbul'da doğdum.Evli Dilara ve Derinsuyun annesiyim.Eğitim hayatımı İstanbul'da tamamladım.Academi İstanbul Ünv. halka ilişkiler bölümünü bitirdikten sonra Sabancı'da satış pazarlama ve mağaza müdürlüğü yaptım.Gayrimenkul sektöründe aile şirketimiz uzun yıllar İstanbul Fenerbahçe'de hizmet verdi.Bundan kaynaklı gayrimenkul satış ve kiralamasında okul yıllarından başlayan tecrübemi kendi sektöründe öncü bir kuruluş olan RE/MAX'le birleştirip profesyonel hizmet anlayışını Türkiye'de uyguluyarak Gayrimenkul sektöründe sizlere sınırsız ve kusursuz hizmet vermek en büyük amacım. RE/MAX ABC ailesinin bir üyesi olarak profesyonel bir şekilde kendi işimi yapmaktan son derece mutluyum. Hedefim;müşteri memnuniyetini, etik kuralları ve doğruluğu en önde tutarak Gayrimenkul sektöründe edindiğim bilgi ve deneyimlerle sizlere en iyi hizmet vermektir.
RE/MAX Eğitim & Sertifikaları
2000

2017

Berna Gök portföyünde 0 Gayrimenkul mevcut.
2017 yılından beri tanıdığım Berna hn.danışanı olmaktan çok aile dostumuz oldu.güler yüzlü güvenilir hızlı dönüşler yapan işinin ehli bir insan.bizim için en iyiyi bulup araştırır.Berna hanımı tanıdığıma çok mutluyum.daha nice yıllar ortak işlerde buluşmak dileğiyle. Sevgiler
Berna Hanım ile Ağaoğlu Maslak1453 ev teslim aldığımda tanıştım. Tam bir profesyonel, Remax'a değer katanlardan. Bugune kadar verdiği servisten son derece memnunum
Berna hn ile bir kaç yatırım projem için çalıştım ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Bilgisi, ilgisi, piyasa hakimiyeti ve en önemlisi kendi yatırımı gibi yaklaşımından dolayı teşekkürler.
Berna hanımla 3 sene önce tanıştık birden fazla daire alımı yaptık kendisinden verdiği güven ile aileden birisi oldu biz ve ailemiz bütün gayrimenkul işlerimizi kendisine emanet ediyor teşekürler berna hanım…
Berna Hanımla çalışmak gerçekten beni son derece rahat ve huzur içinde jendi gibi gören bir danışmanımız olarak beni herzaman çok rahatlatmıştır.gerçekten herzaman çözüm odaklıdır.bir başka birisiyle çalışmaya imkan bırakmamaktadır...kendisine çok teşekkür ederim..
Dürüst ve samimi tutumuyla danışmanlık verdiği müşterileri için herzaman en iyi anlaşmaları en uygun fiyatlara yapmak için çabalayan, yıllardır memnuniyetle çalıştığımız emlak danışmanımız.
Berna Hanim ile maslak 1453'te tanistik.Tanistigimiz gunden bugune bize cok yardimci oldu,isinde cok basarili ve profesyonel,cok tesekkur ederiz.
Kendisi ile Maslak 1453 projesinin tesliminden itibaren kesintisiz çalışıyorum. Profesyonel ve güvenilir. Başka projelerde de çalışmayı tercih edeceğim kesin.
Berna hanımla maslak 1453 de tanıştık işinde çok başarılı hanımefendi tanıştığımızdan bu yana iki evimizi kiraya verdi ve sorunsuz şekilde bütün işlerimizi halletti kendisine teşekkür ederim
Harika servis
:Sayın Berna Gök ile yapmış olduğum kiralama işlemimde işindeki ciddiyet sadakat ve işini son derece iyi ve karşısındaki müşteri yaklaşım ve hassasiyeti beni çok etkiledi.gerçekten işini çok iyi yapan ve işine empati kurarak yapan kibar nazik bir hanımefendi.Berna Hanımla çalıştığım içinçok memnun oldumSizede fazlasıyl katkı sağladığını düşünüyorum
:Sayın Berna Gök ile yapmış olduğum kiralama işlemimde işindeki ciddiyet sadakat ve işini son derece iyi ve karşısındaki müşteri yaklaşım ve hassasiyeti beni çok etkiledi.gerçekten işini çok iyi yapan ve işine empati kurarak yapan kibar nazik bir hanımefendi.Berna Hanımla çalıştığım için çok memnun oldum.Sizede yüksek katkısı anlamında fayda sağlad
Berna Gök hanımın hizmetlerinden ve ilgisinden son derece memnunuz
Güvenle ve gereken teknik bilgil desteğiyle Berna hanım ile çalışmaktan çok memnunum.
Kızıma 1453 maslakta ev kiralamak için uğraşırken tanıştık Berna hanımla ve o andan itibaren herşeyimiz ile aileden biri gibi ilgilendi kendisine çok teşekkür ediyoruz
Berna hanımla kızıma 1453 maslakta kiralama yaparken tanıştık. Tüm süreç boyunca çok samimi bir şekilde aileden biri gibi davrandı ve her türlü soru ve isteklerimize hoşgörüyle yaklaştı. Her şey için çok teşekkür ediyoruz.
Defalarca evimiz kiraya vermesi ve ardından satılması konusunda profesyonel yardımları için teşekkürler. Uzakta olduğumuz ve ilgilenemediğimiz evimiz ile kendi evi gibi ilgilenip, her tür konuda bizim haberimiz bile olmaya gerek duymadan herşeyi halletmesi konusunda tercih edilecek bir danışmanımız olmasından mutluyuz.
Berna Hanım ile Ağaoğlu Maslak1453 ev teslimi sırasında tanıştım. İlk günden bana güven verdi. Ve hiç yanıltmadı. Evimi kısa sürede vaad ettiği koşullar ile kiraya verdi. İkinci evimi almama ve çok kısa sürede kiraya vermeme de vesile oldu. Başarılarının devamını dilerim.
Çok profesyonel işinin en iyilerinden;çok güvenilir..
Bundan 4 sene önce Ağaoğlu'ndan kendime ait bir evim olmasına karar verdim. Evimin teslimi sonrası kiraya verilmek üzere Remax'taki Gayrimenkul danışmanı Sn.Berna Gök'e emanet ettim. Kenidisinin tüm işlemlerimle ilgilenmesi ve hızlı sonuç alması memnuniyetimizi artırdı. Ayrıca 2013'de teslim alacağım My World Europe'daki ikinci evimin kiraya verilmesi konusunda da kendilerini tercih edeceğim. Hızlı ve sorunsuz olarak hizmetlerinden yararlandım. Verdikleri hizmetlerde olumsuzluklarla karşılaşmadım hiç.
Başarı dileklerimle,
Tuncay Yılmaz
Ispartakule my town sitesinde 2011 yılında evkiraladım.Çünkü Berna hanım Moğollara bile buz satabilecek cinsden mükemmel bir satış sorumlusu.Sempatik, nezaket dolu, içten samimi davranışı ile örnek birkişiliğe sahip.Remax ABC ailesi çok ama çok şanslı