
Kaş' ın en ilgi gören köylerinden biri olan Gökçeyazı Köyünde 1.600 m² bahçe içinde, 1 adet 150 m² 2 katlı ana ev, 1 adet misafir evi, 1 adet taş samanlık bulunmaktadır. Tapu ev ve bahçe olarak kayıtlıdır. Yol kenarıdır.
650 rakım ile oldukça düşük nem seviyeli ve esintili, yazın Kaş merkezine göre düşük hava sıcaklığı vardır. Orman içi sessiz ve sakindir.
Kaş merkeze 18 KM
Demre Merkeze 24 KM
Dalaman Havalimanı 100 KM
Ana ev özellikleri
Altı ahır olan tipik bölge özelliklerine sahip 2 katlı taş ev restore edilmiştir. Restorasyonda havuz hafriyatından çıkan, arazinin kendi taşları kullanılmıştır.
Üst katta yatak odası, giyinme odası ve banyo tuvalet, alt katta çalışma odası, çamaşır makinesi ve su ısıtıcı bulunan depo odası, 1 adet banyo tuvalet, tek mekan olarak açık mutfak ve salon, 1 adet mutfak kiler odası bulunmaktadır. Sıcak su trifaze Bosch ani ısıtıcı ile sağlanmaktadır. Salonda 1 adet yüksek bacalı döküm soba ve 1 adet büyük taş şömine bulunmaktadır. Sarnıç bulunmaktadır. Yağmur suyu toplama sistemi yapılabilir. Su deposu ve hidrofor mevcuttur.
Tüm kapı,ana girişte bulunan pergole, merdiven, ıslak mekanlar hariç yer kaplamaları, mutfak dolapları sedir ağacından yapılmıştır. Tüm doğramalar alüminyumdur. Çatı 5M yüksekliğinde ahşaptır.Ana evin önünde 32 m² doğal taş kaplı veranda bulunmaktadır.
Misafir evi özellikleri
20M2 tek katlı, ahşap çatılı, yatak alanı, mutfak ve banyo içeren taş ev. Klima, mini buzdolabı, ani su ısıtıcı, alüminyum doğrama.
Taş samanlık 12 m² depo alanı olarak kullanılıyor ancak restore edilip ev yapılabilir.
Havuz Özellikleri
200 m² Bodrum Kayrak Taşı kaplı terası ile 5X10 M büyüklükte tuz regülatörlü 10X10 açık renk seramik kaplama
Makine dairesi.
Bahçe Özellikleri
Tüm arazinin etrafı taş duvar ve tel ile çevrilidir. Bahçe aydınlatmaları mevcuttur.
50 adet nar ağacı, 2 adet incir,1 adet dut agacı,1 adet badem ağacı, 2 adet anıt meşe palamutu, limon, kayısı, elma, ceviz, erik, portakal, hurma fidanları, lavanta, limon çamı vs çeşitli çiçek türleri