E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA

Portföy No: P18666723
E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA
Tüm fotoğrafları göster
E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA
E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA E5 VE METRO DURAĞI YANI BIR ÇOK IŞE UYGUN KOMPLE KIRALIK PLAZA
425.000
  • Emlak Tipi Plaza
  • Bina Yaşı 21-25
  • Kat Sayısı 5
  • 1.800
  • Isıtma Doğalgaz (Kombi)
  • Kullanım Durumu Boş
  • Yapının Durumu 2.EL
  • Asansör Sayısı 1
  • Bina Tipi Plaza
  • Parsel No 7
  • Ada No 9011
Image Alt
Sinan Kılıç
Lütfen telefon numarasını tam giriniz.
Sertifikalar
Alt
Alt
Alt
Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi No 3405631-014 İşletme Ünvanı PROMENKUL EMLAK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
İlan Etkileşimi
616 Görüntülenme
0 İletişim

İlan Açıklaması

Hayalinizdeki iş yerini buldunuz!

İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde semtlerinden biri olan Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan bu ticari plaza, modern iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. 2002 yılında inşa edilen bu 5 katlı plaza, geniş ve ferah alanlarıyla işinizi bir üst seviyeye taşımak için ideal bir mekandır. Eşyasız olarak kiralanan bu ticari alan, size işinizi kendi tarzınıza göre dekore etme özgürlüğü sunar.

Bölgede bir çok irili ufaklı Hastane mevcuttur. Diş, Göz, Kadın Doğum Hastanesi, Beyaz eşya, Şirket merkezi, Banka, Dershane, Dil kursu ve Mobilya Sektörü gibi bir çok iş kolu için uygundur.Plazamız bodrum dahil 5 kat olup her kat 270 m² civarındadır. Giriş katta ayrıyeten 85 m² lik asma kat ve çatıda 60 m² lik teras mevcuttur. 150 m² lik Açık otoparkla beraber toplam da 1800 m² lik bir kullanım alanı sunmaktadır. İlk 3 katın içi yapılmış olup son kat ve çatı katı inşaat halindedir. Yapı kayıt belgesi olup, kiralanana göre proje çizdirilip iskan alınacaktır.

​Bu plazanın en büyük avantajlarından biri, merkezi konumudur. Pendik'te, ulaşım ağlarına ve iş merkezlerine yakın olan bu lokasyon, çalışanlarınız ve müşterileriniz için büyük bir kolaylık sağlar. E5 karayoluna komşu, hemen önündeki cadde de metro istasyonu giriş- çıkış kısmıyla yoğun insan ve araç tarfiğinin olduğu bölgededir. Asansör bir adet olup ikinci asansör için yeri mevcuttur.

Detaylar ve randevu için hemen bizimle iletişime geçin! İş yerinizi bir an önce hayata geçirmek bizimle iletişime geçiniz. Hayırlı olmasını dileriz.

You've found your dream workplace!

Located in the Fevzi Çakmak neighborhood of Pendik, one of the most sought-after districts on the Asian side of Istanbul, this commercial plaza is designed to meet all the needs of the modern business world. Built in 2002, this 5-story plaza offers spacious and airy areas, making it an ideal place to take your business to the next level. This commercial space is available for rent without furnishings, giving you the freedom to decorate your business in your own style.

There are many hospitals of various sizes in the area, including dental, eye, obstetrics, home appliances, company headquarters, banks, private tutoring centers, language courses, and furniture industry businesses, making it suitable for many different sectors. Our plaza consists of 5 floors, including the basement, with each floor measuring around 270 m². On the ground floor, there is also an 85 m² mezzanine and a 60 m² terrace on the roof. With a 150 m² open parking lot, the total usable area is 1,800 m². The first three floors are ready, while the top floor and the rooftop are still under construction. The building has a certificate of occupancy, and depending on the rental arrangement, the project will be drawn up, and the occupancy permit will be obtained.

One of the biggest advantages of this plaza is its central location. Situated in Pendik, close to transportation networks and business centers, this location provides great convenience for both your employees and customers. It is adjacent to the E5 highway, with a busy area right in front, featuring a metro station entrance and exit, along with heavy pedestrian and vehicle traffic. There is one elevator, and there is space for a second one.

For details and to schedule an appointment, contact us right away! Get in touch with us to bring your workplace to life as soon as possible. We wish you the best of luck!


لقد وجدت مكان عمل أحلامك!

تقع هذه البناية التجارية في حي فوزي تشاكماك في بندك، أحد الأحياء الأكثر شهرة في الجانب الآسيوي من إسطنبول، وهي مصممة لتلبية جميع احتياجات عالم الأعمال الحديث. تم بناء هذه البناية المكونة من 5 طوابق في عام 2002، وتوفر مساحات واسعة ومريحة، مما يجعلها مكانًا مثاليًا للارتقاء بأعمالك إلى المستوى التالي. هذه المساحة التجارية للإيجار بدون أثاث، مما يمنحك حرية تزيين عملك حسب أسلوبك الخاص.

توجد العديد من المستشفيات في المنطقة، بما في ذلك مستشفيات الأسنان والعيون وأمراض النساء، وكذلك مراكز بيع الأجهزة المنزلية، المقرات الرئيسية للشركات، البنوك، مراكز الدروس الخصوصية، دورات اللغات وقطاع الأثاث، مما يجعلها مناسبة للعديد من القطاعات المختلفة. تتكون بنايتنا من 5 طوابق تشمل الطابق السفلي، ويبلغ مساحة كل طابق حوالي 270 مترًا مربعًا. يوجد في الطابق الأرضي أيضًا طابق علوي بمساحة 85 مترًا مربعًا وتراس على السطح بمساحة 60 مترًا مربعًا. مع موقف سيارات مفتوح بمساحة 150 مترًا مربعًا، يوفر هذا المكان إجمالي مساحة استخدام تبلغ 1800 مترًا مربعًا. الطوابق الثلاثة الأولى جاهزة، بينما الطابق العلوي والطابق الأخير لا يزالان قيد الإنشاء. البناية تحتوي على شهادة تسجيل بناء، وحسب المساحة المؤجرة سيتم رسم المشروع والحصول على تصريح السكن.

من أكبر مزايا هذه البناية هو موقعها المركزي. تقع في بندك بالقرب من شبكات النقل ومراكز الأعمال، مما يوفر راحة كبيرة للموظفين والعملاء على حد سواء. هي قريبة من الطريق السريع E5، والشارع الذي يقع أمامها يحتوي على مدخل ومخرج لمحطة المترو، وهي منطقة ذات حركة مرور كثيفة من المشاة والمركبات. يوجد مصعد واحد، وهناك مكان لمصعد ثاني.

للحصول على التفاصيل وتحديد موعد، تواصل معنا على الفور! اتصل بنا لتجعل مكان عملك واقعًا في أقرب وقت ممكن. نتمنى لك التوفيق!

İlan Özellikleri

Bina Özellikleri

Açık Otopark Asansör

EMLAK ENDEKSİ

Yıllık

Satış Fiyatı / m²

Yıllık

Kiralık Fiyatı / m²

Sinan Kılıç - Diğer İlanları

Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.
Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.