
Kahraman Kazan İymir Mahallesi'nde bulunan 2240 m² alan üzerinde olan 2 oda 1 salondan oluşan 110 m² villamız
Ve 25 yıllık iyi yetiştirilmiş, özel bakımla, ilaçsız olarak itina ile büyütülen meyve ve çam ağaçlarından oluşan özel bir yaşam alanıdır.
Kışın karda şömine sıcaklığı ve görselinde huzur bulacağınız villamızın önünde, yazın serinlemek ve huzurlu görselinde dinlenmek için 60 ton su kapasiteli, 1.5 mt derinliğinde olan yüzme havuzumuz bulunmaktadır.
Villamızın çatı kısmında 2 tonluk su deposu ve güneş enerjisi sistemi vardır.
Evimizin bodrum kısmında 20 mt'lik bir depo bulunmaktadır.
Bahçede sulama sistemi, müştemilat, 2 adet kamelya ve barbekü vardır.
Ruhsatlı su kuyusu ve süs şelalesi yapılmıştır.
10 mt civarında 40 adet çam ağacı, 2 adet mavi ladin, 7 adet ceviz ağacı,5 adet Napolyon kiraz ağacı, 2 adet papaz eriği, ayva, karadut, beyaz dut, starking ve mevsimlik elma ağaçları ve bunun gibi bir çok meyve ağacı mevcuttur.
Özel araç dışında, cadde üzerinde yürüme mesafesinde olan duraklara ulaşılarak otobüsler ile ulaşım sağlanabilir.
Doğa ile içiçe yaşamak ve bu cennet bahçede olmak isterseniz,
Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.