RE/MAX PRO 2
Dükkanımız Hat boyuna paralel 7. Sokakta iyi konumdadır.
Düz giriştir. Birçok iş koluna uygundur.
Giriş - 35 m2
Alt Depo - 60 M2
Asma Kat - 45 m2
Toplamda 140 m2 kullanıma sahip.
Dükkan Girişi ofis kullanımı olarak da değerlendirilebilir. Alçıpan ile bölme yapılmıştır. Dilenirse yıktırılıp alan genişletilebilir. Wc - lavabo mevcuttur.
Asma kat daireye çevirilimiştir.
Daire özellikleri 1+1 , çift tuvalet, çift banyo, kapalı mutfak, odaları geniş kullanışlı dairedir.
Alt deponun girişi ayrıdır. Depoda wc lavabo mevcutttur.
Kepenk vardır.
Kira getirisi yüksektir. Dairenin kiracısı ve dükkanın kiracısı farklı kişilerdir. İki kiracıda istenirse oturmaya devam edebilir yoksa çıkacaktır.
Dükkan Zeytinburnu Zübeyde Hanım Caddesi (hat boyuna) yürüme mesafesindedir.
Etrafında ki lüks sitelerden kaynaklı kentsel dönüşümde ada proje şeklinde dönüşüm düşünülmektedir. İleride yatırım getirisi yüksektir.
GAYRİMENKUL DANIŞMANI-BÖLGE UZMANI
Mustafa Doğan
0545 304 54 24
SÖZLEŞMELİ MÜLKÜMÜZ OLUP TEK YETKİLİ RE/MAX PRO'DUR
GAYRİMENKULLERİNİZ İÇİN ÜCRETSİZ FİYAT ANALİZİ VE SİZE ÖZEL PAZARLAMA FAALİYETLERİ İÇİN İLETİŞİME GEÇMENİZ YETERLİDİR.
DÜNYADA HİÇ KİMSE REMAX 'TAN DAHA FAZLA GAYRİMENKUL SATMIYOR!
1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 97 Ülkede, yaklaşık 6.500 Civarı Ofisi ve 100.000'e yakın Gayrimenkul Danışmanı bulunmaktadır. İSTANBUL RE/MAX PRO Ofisimizde 150 Profesyonel danışmanla, ülkemizde ve KKTC’de toplam 310 Ofisle sizlere kaliteli, güvenilir ve hızlı hizmet vermektedir.